Gratis uitnodigingen

By | 14 oktober 2015

Een leuke uitnodiging maken hoeft niet altijd geld te kosten. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om gratis uitnodigingen te maken. Het is dus niet zo dat u altijd veel geld kwijt hoeft te zijn aan leuke uitnodigingen voor uw verjaardag, zelfs niet voor zakelijke gelegenheden! U investeert alleen wat van uw eigen tijd, verder is het maken van de uitnodiging helemaal gratis. Gratis uitnodigingen maken kan op een aantal manieren, maar de meest voorkomende zijn het zelf ontwerpen van uitnodigingen en deze via mail te versturen, of de uitnodigingen gratis te ontwerpen en ze vervolgens zelf af te drukken met uw printer.

verjaardag

Hoewel het kan helpen om een luxe uitnodiging te maken, is zo’n uitnodiging alles behalve gratis. Met een aantal creatieve oplossingen zorgt u ervoor dat ook gratis uitnodigingen er erg leuk uit kunnen zien, en er positief op gereageerd zal worden door uw gasten. Let bij de uitnodigingen die u gratis maakt bijvoorbeeld altijd extra goed op de tekst. Een creatieve en vooral niet te korte tekst zal uw gasten overtuigen om zeker te komen en niets van het feest te missen! Omschrijf bijvoorbeeld op uw uitnodiging wat uw gasten van het feest kunnen verwachten, of maak een grapje (“Neem uw zwemspullen mee!”). Hiermee krijgt u gegarandeerd de aandacht, en zal uw gratis uitnodiging zeer effectief blijken!
De gouden tip voor iedere gratis uitnodiging, en een manier om met minimale inspanning het maximale resultaat te krijgen, is toch wel het gebruik van foto’s. Hoe persoonlijker en origineler de foto, hoe meer uw gratis uitnodiging opvalt. Met uw computer is iedere foto bovendien van een leuk bijschrift te voorzien. Nadat u uw uitnodiging heeft ontworpen, kunt u deze gratis versturen via e-mail. Ook bestaan er websites waar u online gratis uitnodigingen kunt ontwerpen en ze kunt versturen aan alle geadresseerden. Bij sommige websites is het ontwerpen gratis, maar kost het afdrukken of versturen wel geld. In zo’n geval kunt u na het ontwerpen een schermafdruk maken, en deze zelf gratis via e-mail versturen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *