Uitnodiging trouwfeest

By | 14 oktober 2015

Een bijzonder type uitnodiging is een uitnodiging trouwfeest. Niet verwonderlijk, want een huwelijk is een unieke festiviteit, die voor velen slechts eenmaal in hun leven plaatsvindt. De uitnodiging van zo’n groot feest mag dit dan ook absoluut uitstralen. Een aantal drukkers heeft zich gespecialiseerd in huwelijksuitnodigingen, maar u kunt ook absoluut zelf aan de slag gaan om een uitnodiging te ontwerpen. In samenspraak met een drukker, of met advies van een andere deskundige, is het eenvoudig om unieke huwelijksuitnodigingen te creëren. Een extra garantie dat uw huwelijk een dag gaat worden om nooit meer te vergeten!uitnodiging trouwfeest
Als het feest bijzonder is, moet de uitnodiging dit uitstralen. Huwelijksuitnodigingen zijn dan ook vaak de uitnodigingen waar het meeste geld aan wordt gespendeerd. Nu is dat ook niet verwonderlijk, een huwelijksuitnodiging maak je een enkele keer en voor een verjaardag is dat uiteraard anders. Enkele dingen om bij een huwelijksuitnodiging in het bijzonder op te letten is het materiaal waarvan de uitnodiging wordt gemaakt, de afwerking van dit materiaal en eventuele bijzondere bewerkingen. Populair is vooral erg dik papier, met een glanzende afwerking, eventueel gecomplementeerd met zilveren of gouden effecten. In combinatie met enkele persoonlijke foto’s, afgedrukt in zwart/wit, geeft dit een zeer bijzonder geheel.

Enkele zaken om verder nog op te letten zijn de tekst en de afmetingen van uw uitnodiging. Ook hiervoor geldt dat een huwelijksuitnodiging op mag vallen, iets mag zijn dat nog lang door uw gasten bewaard wordt. Kies bij voorkeur dus voor een afwijkend papierformaat, mits hier uiteraard enveloppen voor te krijgen zijn. Let vooral bij een huwelijksuitnodiging zeer goed op de tekst! U wilt absoluut niet dat iets dat door uw gasten nog lang wordt bewaard, een spelfout bevat. Laat uw huwelijksuitnodiging dus door meerdere mensen controleren, en vraag ook uw drukker een laatste kritische blik te werpen. In dat geval kan het eindresultaat niet anders dan schitteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *