Gratis uitnodigingen maken online

By | 14 oktober 2015

Gratis uitnodigingen maken online

Uitnodigingen maken en verzenden is één van die taken die speciale aandacht vereist. Maar dankzij het internet is een uitnodiging maken die er prachtig uitziet niet alleen makkelijk, maar ook goedkoop en op sommige sites zelfs gratis.

uitnodiging verjaardagEr zijn verschillende websites die een zeer uitgebreide keuze hebben aan uitnodigingen voor alle soorten feesten. Van een uitnodigingskaart voor een verjaardag tot een nieuwjaarsfeestje, je zal op deze verschillende websites zeker een gratis ontwerp vinden dat geschikt is voor uw uitnodiging. Één van de beste voordelen is dat je zelf de tekst, lettertype, grootte en de kleur van uw uitnodiging kunt wijzigen en soms zelfs uw foto kunt toevoegen. De uitnodiging hierboven is gratis gemaakt op enkele minuten.

Waar moet u op letten wanneer u online een uitnodiging maakt?

U hoeft geen ontwerp vaardigheden of ervaring met software the hebben om een uitnodiging te maken. Met websites die gratis uitnodigingen maken aanbieden, kunt u makkelijk zelf een uitnodiging maken die niet alleen origineel en creatief is maar ook printbaar. Wanneer je op zoek bent naar een website voor gratis uitnodigingen let dan op de volgende drie punten.

1. Unieke , elegante uitnodigingen

Uw uitnodiging zou er uniek en elegant moeten uitzien. Ga niet voor iets middelmatig. Zoek naar een website die een unieke ontwerp aanbied dat voor altijd zal herinnerd worden. Let er ook op dat het ontwerp van uw uitnodiging past bij de gelegenheid.

2. Personalisatie

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste waar u moet op letten wanneer u online een uitnodiging wil maken. Zoek naar een website die u toelaat het ontwerp aan te passen zonder dat u hiervoor een grafisch designer hoeft in te huren.

3. Doe het zelf uitnodigingen

Kies voor een website die u toelaat een uitnodiging te maken zonder het gedoe van het inhuren van een ontwerper. Met een zelfgemaakte uitnodiging kunt u geld besparen en uw idee perfect omzetten in een modieuze, elegante uitnodiging.

De beste 3 websites voor gratis uitnodigingen maken

Er zijn een aantal websites waar u een printbare uitnodiging kunt maken voor bijna elke gelegenheid en dit geheel gratis. Hieronder vindt u de 3 beste waar u zich kunt registreren en een uitnodiging kunt ontwerpen door de volgende stappen toe te passen:

  1. Zoek een ontwerp en stijl dat bij uw evenement past.
  2. Personaliseer de uitnodiging door uw informatie toe te voegen.
  3. Print de kaart en u bent klaar om uw gasten uit te nodigen!

Hieronder een lijst met drie websites waar u gratis uitnodigingen kan maken.

1. Greetings Island

Deze website is wat u zoekt! Greetings island laat u gemakkelijk printbare uitnodigingen ontwerpen en dit totaal gratis. Het proces is eenvoudig en snel en de website heel veel verschillende ontwerpen voor alle doeleinden zoals een verjaardag, trouwfeest, babyshower, jubileum, … . Het beste is dat u zich zelfs niet hoeft te registreren om van deze gratis service gebruik te maken.

2. Smilebox

Smilbox is een website met veel mogelijkheden waar u niet alleen uitnodigingen kunt ontwerpen maar ook collages, slideshows, fotoboeken. Wanneer u smilebox gebruikt kunt u uw uitnodigingen personaliseren met uw favoriete muziek, foto’s, tekst, etc.

Het enige wat u moet onthouden is dat u zich wel zult moeten registreren op hun website als u uw uitnodiging wilt printen en naar uw gasten wilt versturen.

3. American greetings

American greetings is vergelijkbaar met greetings island maar de opties zijn beperkter. Net zoals Greetings Island, kunt u uitnodiging ontwerpen voor verschillende feesten, maar u zult wel moeten registreren om de door u ontworpen uitnodiging te printen.

Dus, kies één van deze websites en start met ontwerpen!

 

One thought on “Gratis uitnodigingen maken online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *