Verjaardags uitnodigingen

By | 14 oktober 2015
uitnodiging verjaardag

uitnodiging verjaardag

Iedere verjaardag begint bijā€¦ de uitnodigingen! Voor de genodigden begint het verjaardagsfeest daar immers al. Een mooie, luxe uitnodiging verklapt dat het een zeer bijzonder verjaardagsfeest zal worden. Een zeer eenvoudige, sobere verjaardags uitnodiging zal de gasten doen vermoeden dat het maar een saai feest zal worden. Hoe meer aandacht u besteedt aan de verjaardags uitnodigingen, hoe groter de kans is dat iedereen die u uitnodigt ook komt en dat de verjaardag dus een groot succes zal worden! Uiteraard hoeft u zich ook weer geen dagen in huis op te sluiten om verjaardags uitnodigingen te maken; u kunt dit werkje ook uitbesteden. Om de beste balans te vinden tussen de hoeveelheid werk en een goed resultaat maakt u de uitnodigingen liefst op een computer.

uitnodiging verjaardag

Het eerste waar u over na moet denken bij het maken van verjaardags uitnodigingen is het formaat. Bij voorkeur kiest u niet voor een briefkaart formaat, daar de uitnodiging dan weinig opvalt tussen andere post. Te groot is ook weer niet goed, en als u de uitnodigingen per post verstuurt dient u rekening te houden met de maximale afmetingen van briefpost. Een goed formaat voor verjaardags uitnodigingen is een vierkant formaat, bijvoorbeeld 20 bij 20 centimeter. Let voor u het formaat van uw uitnodigingen bepaalt op de envelopen, indien u de verjaardags uitnodigingen per post gaat verzenden. U kunt namelijk wel een heel mooi formaat bedenken, maar als er geen envelop te vinden is waar de uitnodiging fatsoenlijk in past, is het alsnog zonde.

Een ander belangrijk element waardoor uw verjaardags uitnodigingen nog meer gaan opvallen (naast het gebruiken van een afwijkend formaat), is het papier. Gebruik in ieder geval altijd relatief dik papier, met een gewicht van 150 grams of meer. Ter vergelijking: een standaard A4 is 80 grams. Indien de verjaardag groot genoeg is om een groot aantal uitnodigingen te laten maken, kan het wat kosten betreft de moeite waard zijn om de uitnodiging te laten drukken. Door dit op dik, maar vooral glanzend papier te laten doen, krijgen uw verjaardagsuitnodigingen al snel een zeer luxe uitstraling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *